JEUGD (2): DFC A2 deelt punten (1-1) – DFC C1 haalt fors uit (6-0)

16 februari 2008 1663x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A2 deelt punten (1-1) – DFC C1 haalt fors uit (6-0)

DFC A2 deelde vanmiddag thuis de punten met VVGZ A2 in een aardig, gelijkopgaand duel. Na een 0-0 ruststand werd het 1-1. DFC nam via Wilson Andre Dongo de leiding maar zo´n tien minuten voor tijd kwam VVGZ alsnog langszij.


Trainer-coach Marvin Langevoort van DFC zag vooral na de hervatting z´n ploeg diverse kansen creëren maar de beslissende tik bleef uit. Het was DFC´s tweede ontmoeting in de Voorjaarscompetitie. Vorige week werd uit bij Sliedrecht A2 nipt verloren (3-2).


*DFC C1 versterkte z´n positie in de top van het klassement door concurrent Nieuw Lekkerland C1 met 6-0 te kloppen. Bij rust leidde DFC, dat heel de wedstrijd dominant was, al met 3-0. De goals kwamen op naam van Chris Lucas (2x), Kusay Pekince, Emre Ozdal, Serhat Kavak en Aaron Peres Maria.


*De wedstrijd van FC D1 bij Alblasserdam D1 werd afgelast. DFC D2 verloor op de koude vroege zaterdagmorgen in Papendrecht van Drechtstreek D3 (5-1).


**Wisselend succes vandaag bij de F-pupillen. F3 won thuis met 2-1 van De Zwerver en F1 deelde de punten bij Papendrecht (2-2). F2 (1-0 bij GSC) en F4 (0-8 tegen Dubbeldam) gingen daarentegen onderuit.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com