JEUGD (1): DFC A1 neemt flink revanche tegen SAB A1 (6-0)

16 februari 2008 637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 neemt flink revanche tegen SAB A1 (6-0)

In de hoofdklasse B van de junioren versloeg DFC A1 vanmiddag SAB A1 met 6-0 na een 2-0 ruststand.  De zege was dik verdiend. DFC nam zo revanche voor de nederlaag in de beladen heenwedstrijd van september in Breda.


DFC had de zaak al snel op orde. Binnen enkele minuten zetten Ibo Karasahin en Firat Kaynar (na uitstekend voorbereidend werk van Marvin Hooplot) de formatie van trainer Frank Zwakhals al op een beslissende 2-0 voorsprong. Na de hervatting bleef DFC domineren met snelle aanvallen. Na tien minuten leidde dat tot een strafschop. Ibo Karasahin werd neergelegd binnen de zestien waarna Hikmet Uysal vanaf elf meter de 3-0 afdrukte. Een kwartier later reageerde Marvin Hooplot attent toen Ibo Karasahin de bal tegen de paal drukte (4-0). Het was het begin van Marvins hattrick. Zeven minuten voor tijd liet de scheidsrechter uitstekend doorspelen toen Ibo Karasahin opnieuw binnen de zestien onderuit was geschoffeld. Marvin profiteerde van de voordeelregel-situatie (5-0). Dezelfde Marvin bekroonde enkele minuten later een sterke wedstrijd met een ziedend onhoudbaar afstandsschot (6-0).


Basis DFC A1: Koen van Torenburg, Thomas van Brakel, Jelle Cové, Aike Janssen, Jonathan Dubbeldam, Firat Kaynar, Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Joey Goossens, Ibo Karasahin, Marvin Hooplot. Wissels: Matthijs Jongeneel, Rick van Hemert, Ahman Dhondai, Kevin Verstegen.


Uitslagen hoofdklasse B A-junioren van vandaag: DFC – SAB 6-0, RKTVV – Theole 2-5, Dongen – Pelikaan 3-3, Oosterhout – Oranje Wit 1-2, RKDVC – Uno Animo 4-0, VVGZ – Wieldrecht 3-1.


Stand: Oranje Wit 14-35, RKDVC 15-34, Dongen 14-29, Theole 15-28, DFC 13-22, VVGZ 12-30, Wieldrecht 14-17, SAB 15-15, Pelikaan 13-14, RKTVV 14-134, Uno Animo 15-22, Oosterhout 15-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com