HSSC – DFC (2): Topper boordevol fysieke duels en irritaties

16 februari 2008 1792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HSSC – DFC (2): Topper boordevol fysieke duels en irritaties

De topper van de dag in de vierde klasse C tussen HSSC´61 en DFC stond bol van irritaties. DFC beëindigde de wedstrijd met negen man. Merijn van Groesen (voor rust) en invaller Jeroen Kleinhuis (na de hervatting) zagen rood.


DFC keek bij rust tegen een 1-0 achterstand aan na een ´goal met een buitenspel-geur´. Na de achterstand en de rode kaart voor Merijn van Groesen nam DFC noodgedwongen wat meer risico, echter zonder direct resultaat. In de pauze verving trainer Laurens Gerlich middenvelder Marlon Kramer door routinier Jeroen Kleinhuis. Dat leek ondanks de numerieke minderheid een succesvolle wissel, want spits Maarten Zilverschoon tekende al vrij snel de 1-1 aan. Pech voor DFC dat pal daarop HSSC opnieuw de leiding nam. In een wedstrijd vol fysieke duels liep de irritatie verder op. Toen Jeroen Kleinhuis een tegenstander onderuit schoffelde en rood kreeg, stond DFC voor een kansloze missie. Door achterin een-op-een te spelen mikte Gerlich op de va banque-strategie. Vanwege de vele irritaties over arbitrale beslissingen kwam de formatie evenwel niet meer aan voetballen toe. HSSC profiteerde en maakte uiteindelijk met 4-1 een einde aan DFC´s reeks van zeven ongeslagen wedstrijden op rij.


Basis DFC: Danny Peters, Dennis Raaymakers, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel, Marlon Kramer, Ernst de Pee, Davut Sahan, Merijn van Groesen, Coskun Altintas, Maarten Zilverschoon. Wissels: Michael Peters, Davey Bommel, Stefan van Beusekom, Jeroen Kleinhuis.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com