DFC weet vroege achterstand tegen VVGZ-combi na rust niet meer in te lopen

25 februari 2008 817x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC weet vroege achterstand tegen VVGZ-combi na rust niet meer in te lopen

DFC verloor dinsdagavond thuis een oefenwedstrijd tegen een combinatie van VVGZ met 0-3. De eindstand was al bij rust bereikt.


DFC trad aan zonder z´n verdediger Marcel van Nes die afgelopen zaterdag tijdens het duel met Asperen een gebroken teen opliep. Achterin moest trainer Laurens Gerlich zodoende improviseren. De combinatie van VVGZ bestond voornamelijk uit het tweede team dat tweede staat in de reserve hoofdklasse, aangevuld met enkele van blessures terugkerende eerste-elftalspelers. Het eerste van de Zwijndrechtse Geluksvogels acteert in de eerste klas zaterdag.


Na de hervatting herstelde DFC zich verdienstelijk en ontworstelde het zich aan de dominantie van VVGZ. Dat resulteerde in enkele mogelijkheden de achterstand in te lopen. In de afwerking ontbrak evenwel het bekende tikkeltje overleg en mazzel. Het oefenduel werd prima geleid door arbiter Kevin Greenacre.*De kabouters van DFC spelen a.s. zaterdag om 11.00 uur thuis een oefenwedstrijd tegen een kabouterteam van stadgenoot Oranje Wit.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com