DFC – SC EMMA (4): Pupil van de Week Jimi beleeft spannende momenten

9 februari 2008 588x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SC EMMA (4): Pupil van de Week Jimi beleeft spannende momenten

Jimi Fransen (DFC F4, wordt 20 maart 8) was vandaag Pupil van de Week bij DFC – SC Emma. Hij verving Levy Gerlich, de zoon van de DFC-trainer, die door ziekte was geveld.


Jimi – zoon van de bekende oud-speler Gerard en broertje van jeugdspeler Gino – zag een spannende wedstrijd die alle trekken van een klassieke stadsderby vertoonde. Uiteindelijk kon Jimi na afloop meefeesten met de spelers want DFC won met 2-1 en versterkte daarmee z´n koppositie in de tweede periode. Jimi  trof zodoende na afloop alleen maar blijde gezichten aan in de DFC-kleedkamer.


Zoals gebruikelijk  woonde de Pupil van de Week vooraf de lunchbespreking van DFC bij. Daarna mocht hij met de selectie deelnemen aan de warming-up. Tussen DFC´s aanvoerder Maarten Zilverschoon en de scheidsrechter in, betrad hij kort voor half drie de wedstrijdarena om te toss bij te wonen, nog even op de foto te gaan met arbiter, grensrechters en aanvoerders en vervolgens de symbolische aftrap te verrichten.


Tijdens de wedstrijd beleefde Jimi in de DFC dug-out tal van spannende momenten. Na afloop ontving hij de gebruikelijke van de handtekeningen van spelers en begeleiders voorziene wedstrijdbal. Op zijn verzoek werd die uitgereikt door invaller Mark Jongeneel met wie Jimi zeker een uur in de dug-out had gezeten. Dat gebeurde in de bestuurskamer voor het vermaarde ´DFC-schilderij´ waar Jimi ook nog op de staatsiefoto ging met zijn ouders.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com