DFC – SC EMMA (3): Trainer Laurens Gerlich ´blij met de punten´

10 februari 2008 1206x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – SC EMMA (3): Trainer Laurens Gerlich ´blij met de punten´

DFC-trainer Laurens Gerlich was na de stadsderby tegen SC Emma blij met de drie punten. “Voetballend was het heel slecht van onze kant, dat heeft iedereen kunnen zien.”


Van tevoren typeerde Gerlich SC Emma al als een moeilijke tegenstander. “Ze staan weliswaar onderaan in de competitie, maar zij verliezen wedstrijden met kleine cijfers. Zodoende ben ik vandaag toch blij met de punten.”


Op deze manier behoudt DFC de koppositie in de strijd om de tweede periodetitel. “We wisten dat we de wedstrijd tegen SC Emma moesten winnen,” aldus Gerlich. “Het was een echte derby, af en toe beladen, zodat wij niet aan onze speelstijl zijn toegekomen. Vooral in de tweede helft waren er heel veel overtredingen. Maar echt iets weggegeven hebben wij opnieuw niet,” toonde de DFC-trainer zich tevreden.   
Gesloten voor reacties