DFC – ASPEREN 1-2 (4): Pupil van de Week Levy Gerlich ziet z´n vader balen

23 februari 2008 1766x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ASPEREN 1-2 (4): Pupil van de Week Levy Gerlich ziet z´n vader balen

Levy Gerlich (6) was vanmiddag Pupil van de Week bij DFC – Asperen. Hij is de talentvolle zoon van DFC´s trainer Laurens Gerlich. Helaas kon Gerlich junior zijn pa niet helpen aan een zege, ook al scoorde Levy fraai nadat hij de symbolische aftrap had mogen verrichten.


DFC verloor met 1-2 en zag daarmee de kansen op de tweede periodetitel flink slinken. Vandaar dat Levy´s vader na afloop niet in z´n zonnigste bui stak. ´s Morgens had Levy ook al gescoord. Met zijn F4-team werd thuis gelijkgespeeld tegen Alblasserdam F4. ,,We stonden achter maar speelden toch nog 3-3 gelijk. Ik heb een van de drie goals gemaakt´´, aldus Gerlich jr. voorafgaande aan DFC- Asperen.


Zoals gebruikelijk  woonde de Pupil van de Week vooraf de lunchbespreking van DFC bij. Daarna mocht hij met de selectie deelnemen aan de warming-up. Tussen DFC´s aanvoerder Maarten Zilverschoon en de scheidsrechter Frank Brouwer in, betrad hij kort voor half drie de wedstrijdarena om te toss bij te wonen, nog even op de foto te gaan met arbiter, grensrechters en aanvoerders en vervolgens de symbolische aftrap te verrichten.


Na afloop ontving Levy de gebruikelijke van de handtekeningen van spelers en begeleiders voorziene wedstrijdbal. Op zijn verzoek werd die uitgereikt door DFC´s spits Maarten Zilverschoon ´die best wel eens een keertje bij ons thuis mag komen logeren´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com