DFC – ASPEREN 1-2 (3): Laurens Gerlich: Er was geen beleving en instelling

23 februari 2008 1781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ASPEREN 1-2 (3): Laurens Gerlich: Er was geen beleving en instelling

Trainer Laurens Gerlich was na de 1-2 nederlaag tegen Asperen een zwaar teleurgestelde man. Het eerste elftal van DFC miste zaterdagmiddag één van de laatste kansen om nog serieus deel te nemen in de strijd om de tweede periode-titel van de vierde klasse C.


Na het 4-1 verlies van vorige week bij HSSC ’61 was een overwinning tegen Asperen namelijk zondermeer gewenst. “Maar er was totaal geen beleving en instelling,” stelde Gerlich direct na afloop van de thuiswedstrijd ontevreden vast. “Het was een drama,” liet de trainer zijn gevoelens de vrije loop. “Alleen in het laatste kwartier herstelde de ploeg zich, maar toen was het te laat.”


Veel zo niet alles was te voorkomen geweest, als DFC in het eerste half uur definitief afstand van Asperen had genomen. De kansen waren er ruimschoots voor aanwezig. “Als wij dan met 2-0 of 3-0 voorstaan heeft de tegenstander niets te zeggen,” aldus trainer Laurens Gerlich. Na de gelijkmaker van Ron Kool voor Asperen kreeg het duel echter een onverwachte wending.     


*Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan oud-eerste-elftalspeler Kees van den Bosch van DFC die vorige week op 70-jarige leeftijd overleed na een ernstige ziekte. Om die reden hing vandaag ook de clubvlag van DFC halfstok.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com