DFC´s jubileum komt vanavond aan bod in tv-journaal van RTV Dordrecht

29 februari 2008 2482x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s jubileum komt vanavond aan bod in tv-journaal van RTV Dordrecht

De regionale omroep RTV-Dordrecht heeft vanmorgen televisie-opnames gemaakt in de bestuurskamer van DFC en op het hoofdveld. Aanleiding was het naderende 125-jarig bestaan van DFC op 16 augustus aanstaande.


De opnamen zijn vanavond te zien in het RTV Dordrecht-nieuws dat elk héél uur wordt uitgezonden. Het onderwerp wordt waarschijnlijk ook opgenomen in het tv-weekoverzicht, dat in het weekend wordt uitgezonden. In de uitzending komen onder meer aan bod de geschiedenis (archief) van DFC , het jubileumboek DFC 125 dat in de maak is en de komende jubileumactiviteiten. Aan de uitzending werkten namens DFC mee archivaris Arie Heijstek en oud-voorzitter Ger Hüsen. Zij zijn tevens de samenstellers van het komende jubileumboek.


www.rtvdordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com