WINTERSPELEN JEUGD (2): ´DFC-mancunians´ beste zaalvoetbalteam

5 januari 2008 1727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor WINTERSPELEN JEUGD (2): ´DFC-mancunians´ beste zaalvoetbalteam

Voor de D-pupillen stonden vandaag zaalvoetbal, tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelen op het programma. De groep was verdeeld over zes ploegen met de namen van bekende clubs.


Vooral bij het zaalvoetbal ging het er fanatiek aan toe. De zes teams waren verdeeld over twee poules van drie die een halve competitie ´draaiden´. Vanmorgen werd de slotronde gehouden gevolgd door de diverse finales. De eindstrijd ging tussen Manchester United en Arsenal en werd uiteindelijk gewonnen door de ´DFC-mancunians´. De eindstand bij het zaalvoetbal: 1 Manchester United, 2 Arsenal, 3 Valencia, 4 Schalke´04, 5 Celtic en 6 Inter Milan.


De inividuele stand bij de D-jeugd na twee ronden Winterspelen op basis van de diverse onderdelen: Danny Jongeneel 24 punten, Jur Zuijderduijn 23, Aldair Wernet 19, Tim Hijbens 19, Gino Fransen19, Mitchel Sanders18, Jordy Balder 17, Jordy Boogert 16, Sem Broere16, Nigel Dikhoff16, Jordy van Wijngaarden15, Nadir Versteeg15, Bob Hokke 13, Benjamin Amraoui12 (1x), Max Hartendorp11, Achmed Tasgin10 (1x), Sam Impens 8 (1x), Joey Besemer 8 (1x),Mounaim Haddad 8 (1x), Furkan Kurtoglu 7 (1x), Lex Havelaar 4 (1x), Maurizio Cretella1 (1x).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com