WINTERSPELEN JEUGD (1): Veel sfeer en prima organisatie op tweede dag

5 januari 2008 528x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor WINTERSPELEN JEUGD (1): Veel sfeer en prima organisatie op tweede dag

De Winterspelen voor de jongste DFC-jeugd werden vanmorgen voortgezet. Ook de tweede dag stond evenals vorige week in het teken van de binnenactiviteiten. Op zaterdag 19 januari worden de DFC Winterspelen afgesloten. Dan staan er , als de weersomstandigheden tenminste meewerken, veldactiviteiten op de rol.


Het jeugdige deelnemersveld was verdeeld in twee categorieën: de D-pupillen en de flinke groep F-pupillen & Kabouters. De Spelen verliepen ook vandaag vlekkeloos. Dat vanzelfsprekend tot volle tevredenheid van de groep organisatoren: de Jeugdactiviteiten-commissie (Lia, Eveline en Anneke), Hans en Bert van het jeugdbestuur, coördinator Gert-jan en wedstrijdsecretaris Arie die de zware taak van puntenteller bij het sjoelen voor zijn rekening nam. Verder verdienden de vele ´hulp-ouders´ een vette pluim voor hun bijdragen aan de soepele organisatie.


Alle deelnemers genoten volop. Ze streden enthousiast en fanatiek, maar fair. Tijdens de pauzes kregen ze frisdrank en etenswaar. Dat was hard nodig want de meeste deelnemertjes stopten heel wat energie in hun sportieve activiteiten. Bijgaand wat sfeerbeelden van vandaag.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com