WINTERSPELEN DFC-JEUGD AFGELAST – OOK ALLE DFC-DUELS GESCHRAPT

19 januari 2008 684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor WINTERSPELEN DFC-JEUGD AFGELAST – OOK ALLE DFC-DUELS GESCHRAPT

Als gevolg van het slechte weer werden alle voor vandaag vastgestelde wedstrijden van DFC-teams afgelast.


* De wedstrijd van DFC 1 uit bij Groot Ammers werd kort voor aanvang geschrapt door de scheidsrechter. Het speelveld was goed bespeelbaar, maar de belijning was onvoldoende zichtbaar, oordeelde de leidsman.


* Ook niet door gingen DFC 5 – Streefkerk 4, DFC A1 – VVGZ A1, DFC C1 – Asperen C1 en Streefkerk D1 – DFC D1.


* De Winterspelen voor de DFC-jeugd vielen vandaag eveneens in het water. De activiteiten van de slotdag zouden buiten plaatsvinden, maar dat bleek door de overvloedige regenval niet mogelijk. Vervangende activiteiten in het clubgebouw stuitten op ruimteproblemen – de sportzaal van DFC was namelijk al ingericht voor de carnavalsfestiviteiten van vanavond en zondagmiddag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com