Website-enquête: Co Adriaanse meest gewild als opvolger Marco van Basten

16 januari 2008 537x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête: Co Adriaanse meest gewild als opvolger Marco van Basten

Co Adriaanse (foto) is met dik 43 procent van de uitgebrachte stemmen dé favoriet onder de bezoekers aan de website van DFC die de voorbije weken deelnamen aan een enquête over de opvolging van bondscoach Marco van Basten. Ook de huidige Feyenoord-trainer Bert van Marwijk gooit met ruim 35 procent hoge ogen.


Barcelona´s Frank Rijkaard (bijna 20 procent) en Twente-coach Fred Rutten (nog geen 2 procent) zijn in de ogen van de website-bezoekers outsiders. De stelling op de website luidde: Oranje krijgt na het EK een nieuwe bondscoach als opvolger van Marco van Basten. Volgens De Telegraaf staan er vier namen op de shortlist van de KNVB. Wie van die vier moet de KNVB volgens u als nieuwe bondscoach aantrekken?


In totaal 206 site-bezoekers brachten hun eenmalige stem uit. De uitslag:


89 stemmen (43,3%): Co Adriaanse


73 stemmen (35,4%): Bert van Marwijk


40 stemmen (19,4%): Frank Rijkaard


4 stemmen (1,9%): Fred Rutten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com