Oud-speler Peter Heijstek aan knie geopereerd in Antwerpen

2 januari 2008 1531x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud-speler Peter Heijstek aan knie geopereerd in Antwerpen

Peter Heijstek (oud-speler van het eerste en al bijna 30 DFC-lid) is in de laatste week van 2007 in Antwerpen aan zijn knie geopereerd. Peter (foto) werd geopereerd door de clubarts van zijn voormalige Belgische club FC Royal Cappellen.


Peters vader Arie Heijstek – ook bekend als archivaris van DFC – licht toe: ,,Meniscus is gerepareerd en stukjes kraakbeen zijn verwijderd. Peter moest op zijn 26ste  gedwongen met voetbal stoppen wegens problemen met knie en kraakbeen.‘‘ Behalve bij DFC speelde Peter ook bij Dordrecht’90 en Halsteren en bij de Vlaamse clubs Royal Cappellen en Hoogstraten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com