Nu al veel aandacht voor naderend DFC-jubileum in gratis krant De Stem

3 januari 2008 565x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nu al veel aandacht voor naderend DFC-jubileum in gratis krant De Stem

De populaire Dordtse gratis krant De Stem besteedt in zijn eerste uitgave van 2008 ruim aandacht aan DFC en in bijzonder het naderende 125-jarig bestaan van onze vereniging. Vrijwel de hele voorpagina van de editie van 3 januari is ingericht voor DFC met onder meer een foto van de auteurs van het Jubileumboek DFC 125, Arie Heijstek en Ger Hüsen.


Ook binnen krijgt het komende jubileum van DFC veel aandacht. Foto´s en tekst zijn op verzoek van de redactie van De Stem geleverd door de in DFC-kringen inmiddels niet geheel onbekende Don Fredo.


*Het Jubileumboek DFC 125 verschijnt rond de officiële verjaardag van DFC. Dat is op 16 augustus. De uitgave telt ruim tweehonderd pagina´s, bevat heel veel foto´s en krijgt een harde kaft met indruk.  Het boek kost 50  euro per exemplaar en kan nu al besteld worden door 50 euro over te maken op rekeningnummer 66.12.61.417 ten name van DFC Jubileumcommissie Dordrecht.


**In de aanloop naar het 125-jarig bestaan heeft DFC  een eigen postzegel met een frankeerwaarde van 44 cent op de markt gebracht. De belangstelling voor deze bijzondere zegel is enorm. Er zijn de voorbije maanden al vele tientallen bestellingen binnengekomen en verwerkt. Op de postzegel prijkt het bekende torentje met de tekst D.F.C. 1883 2008.  De zegel kan op elke te verzenden brief worden geplakt. Een velletje van 10 met een totale frankeer-waarde van 4,40 euro kost vanwege het bijzondere karakter 7,50 euro.


De postzegels kunnen per velletje van 10 stuks worden besteld bij Kees de Ridder, telefoonnummer 0181 320 357 of per e-mail kees.ridder@planet.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com