NIEUWJAARSRECEPTIE (3) : Voorwedstrijden weer groot succes

6 januari 2008 675x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (3) : Voorwedstrijden weer groot succes

De Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC werd vanmiddag ingeluid met twee voorwedstrijden. Eerste ontmoetten de kabouters van DFC hun collegaatjes van SC Emma. Het duel werd met  8-4 gewonnen door DFC. Mede dankzij het mooie weer genoten de aanwezige leden en ouders van een sprankelend, speels potje dat bij velen vertederende gevoelens opwekte.


Daarna was het tijd voor de traditional, de Nieuwjaarswedstrijd met een speciaal tintje. Deze keer ging die pot tussen een  voormalig DFC-team (DFC 4) en een DFC-combinatie (DFC 2 – 3). Bij het ´oude´ DFC vielen weer tal van bekende gezichten (en niet alleen van tóen) te bespeuren, waaruit blijkt dat de clubtrouw nog altijd breed aanwezig is.


Het door arbiter Jan Boet geleide duel eindigde in een 6-2 zege voor de ´jeugdige´ DFC-combinatie die bij rust overigens nog tegen een 1-2 achterstand aankeek. Voor de winnende combinatie scoorden Maarten Janssen (2x – deze keer niet op rode maar op witte schoenen!), Danny Dekker (2x), Melvin Jongeneel en Menno van Eijk. De twee goals van het ‘oude’ team kwamen op naam van Jack Bakker en Sim Broere.


De deelnemers aan de traditional konden na afloop gebruik maken van het speciale DFC-buffet om weer energie te laden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com