NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Zilveren Speld van Verdienste voor Willy Versteeg

6 januari 2008 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (2): Zilveren Speld van Verdienste voor Willy Versteeg

Tijdens een goed bezochte Nieuwjaarsbijeenkomst is Willy Versteeg, die vrijdag a.s. 53 wordt,  onderscheiden met de Zilveren DFC Speld van Verdienste. De onderscheiding werd uitgereikt door DFC´s vice-voorzitter Henk Nieboer. Willy is voor zover bekend de tweede vrouw in de bijna 125-jarige geschiedenis van DFC die zo´n hoge decoratie ontvangt. De gedecoreerde kreeg ook een ferm boeket plus een dinerbon.


Willy nam begin vorig jaar de bestuursfunctie van secretaris over van de toen plotseling overleden Lambert Janssen. Tijdens de laatste ledenvergadering in november trok ze zich terug. Willy – moeder van selectiespeler Mark Jongeneel en junior Matthijs Jongeneel  – heeft zich bestuurlijk vele jaren verdienstelijk gemaakt voor DFC. Eerst in het jeugdbestuur en vervolgens als voorzitter van dit college. Enkele jaren geleden nam ze de zware taak van beheerster van de ledenadministratie op zich inclusief contributiezaken.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com