NIEUWJAARSRECEPTIE (1): DFC springlevend naar 125ste verjaardag

6 januari 2008 649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NIEUWJAARSRECEPTIE (1): DFC springlevend naar 125ste verjaardag

De Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC kende vanmiddag een flinke opkomst, zowel van de oudere als de jongere generatie. Ook de ´middengroep´ was goed vertegenwoordigd, evenals het kader. Als zeer plezierig werd de aanwezigheid van beschermheer Wim Verzijl ervaren.


Vice-voorzitter Henk Nieboer trad als gastheer op. Hij verving preses Ad van Dongen die in Spanje verblijft. Nieboer somde in een korte, dynamische speech de vele activiteiten van vorig jaar op, die volgens hem aantonen dat DFC springlevend is. Ook sportief gaat het volgens hem na een onzekere periode weer redelijk voor de wind.


Hij was dan ook zeer optimistisch over het nieuwe jaar dat een bijzonder wordt voor DFC. In augustus bestaat de club immers 125 jaar en dat zal met tal van activiteiten worden gevierd. Ook wordt hard gewerkt aan een bijzonder jubileumboek. Nieboer drukte de aanwezigen op het hart dit boekwerk nu al te bestellen voor zover dat nog niet was gebeurd.


De Nieuwjaarsbijeenkomst werd muzikaal opgeluisterd door dj Booy, die met goede keuzes de zaal menigmaal aan het zingen bracht. Later op de middag was er een zg. DFC-buffet voor de aanwezigen onder wie ook de spelers van de eerste selectie die ´s middags waren teruggekeerd van een inspannend driedaags trainingskamp in het Gelderse Doorwerth.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com