Nar Veure-bestuur: Iedereen bedankt voor het gezellige en geslaagde weekend

22 januari 2008 571x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure-bestuur: Iedereen bedankt voor het gezellige en geslaagde weekend

Beste feestneuzen,


Langs deze weg wil DFC´s carnavalsgilde Nar Veure iedereen bedanken voor zijn inzet tijdens het Nar Veure weekend. De mensen van de muntverkoop, het keukenpersoneel, de barmedewerkers, de pr, de garderobe-dames, de schoonmaaksters, DFC-medewerkers, sponsors, bewaking, EHBO, alle DFC-leden en sympathisanten, kabouterouders, carnavalsclubs,  muziekkapellen en natuurlijk alle carnavalliefhebbers die het Nar Veure weekend hebben bezocht. Door jullie kan Nar Veure terug kijken op een zeer geslaagd weekend.


Met vriendelijke en carnavaleske groet


Het bestuur van Nar Veure

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com