NAR VEURE (2): Late drukte op geslaagd Nar Veure Bal Masqué

21 januari 2008 586x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NAR VEURE (2): Late drukte op geslaagd Nar Veure Bal Masqué

Zaterdagavond zag het Nar Veure-bestuur in de fraai ingerichte sportzaal van DFC vele tientallen belangstellenden binnendruppelen voor het traditionele Nar Veure Bal (Masqué). De eerste uurtjes van het feest was nog sprake van een ´gewone opkomst´, maar naarmate de klok naar de hoge cijfers liep stroomde de zaal vol.


Prins Krommediek XVIII verwelkomde namens Nar Veure en DFC zijn prinselijke collega´s van De Merwekrabbers en De Schenkeltrappers (EBOH), uiteraard met hun gevolg. Voor de muzikale omlijsting zorgde de eigen hofkapel Bar Gebeure daarbij afgelost door diverse andere muziekkapellen.


*Bijgaand enkele foto´s van het Nar Veure Bal gemaakt door Bram Apon.


**Meer foto´s (gemaakt door Nar Veure´s hoffotograaf Bram Apon) van het Nar Veure Bal zijn te zien en te verkrijgen via:


http://www.pixum.nl/viewalbum/?id=2829638


Zie ook: www.narveure.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com