NAR VEURE (1): Familie Carnaval DFC levert tal van enthousiaste reacties op

21 januari 2008 592x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NAR VEURE (1): Familie Carnaval DFC levert tal van enthousiaste reacties op

DFC´s carnavalsgilde Nar Veure kan terugzien op twee drukke maar loei-gezellige en sterk georganiseerde festiviteiten in de eigen Nar Veure Burcht. Zaterdagavond stond het Nar Veure Bal op de agenda, zondagmiddag gevolgd door het DFC Familie Carnaval.


DFC´s sportzaal was traditioneel omgetoverd tot de beroemde Nar Veure Burcht. De inrichting stond in het teken van Nar Veure´s motto van dit carnavalsseizoen (´Bij Nar Veure sta je niet in de kou boy´). En geheel in de sfeer van het Wilde Westen ontbrak een saloon vanzelfsprekend niet. Inclusief een stevig podium waarop zich ook de officiële handelingen afspeelden.


Het DFC Familie Carnaval van zondag stond vooral in het teken van de jongste generaties. Het werd een plezierig familiefeest dat heel wat enthousiaste reacties opleverde. De complete hofhouding en de Raad van Elf van Nar Veure – en niet te vergeten DFC´s hofkapel Bar Gebeure – trokken qua sfeer de kar. Ze kregen daarbij onder meer assistentie van de Merwekrabbers-jeugd en van Nar Veure´s  collega-gilde De Schenkeltrappers (EBOH).


*Bijgaand een fotoreportage van DFC´s Familie Carnaval van zondagmiddag, gemaakt door Fred van Dongen.


**Meer foto´s (gemaakt door Nar Veure´s hoffotograaf Bram Apon) van het DFC Familie Carnaval zijn te zien en te verkrijgen via:


http://www.pixum.nl/viewalbum/?id=2830983

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com