LAMBERT JANSSEN TROFEE: Merijn van Groesen man-of-the-match

28 januari 2008 834x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Merijn van Groesen man-of-the-match

De duidelijke 4-0 zege zaterdagmiddag tegen Leerdam Sport ‘55 maakte het er voor de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee niet gemakkelijker op om te komen tot de uitverkiezing van een man of the match. Diverse spelers kwamen in aanmerking. Bijvoorbeeld de twee keer scorende Louisiano Trinidad, spits Maarten Zilverschoon en verdediger Dennis Raaymakers.


Na enig cijferwerk viel de keuze van de rapporteurs op Merijn van Groesen. Hij hielp DFC en zijn elftal uit de brand door als gelegenheidslibero op te treden vanwege de absentie van Jeroen Kleinhuis en Marcel van Nes. Van Groesen deed dat met zoveel bravoure en flair dat hij van de juryleden een vette “8” op zijn rapport kan bijschrijven. Het compliment van DFC-trainer Laurens Gerlich direct na afloop van de wedstrijd tegen Leerdam Sport ’55 aan het adres van Merijn was volkomen terecht. “Hij heeft het perfect gedaan.”


In de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee, die aan het einde van het seizoen wordt uitgereikt, is het ondertussen dringen geblazen om de bovenste plaats. Merijn van Groesen deed uiteraard goede zaken en schoof in de ranglijst enige plaatsjes op.   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com