Dik verdiende zege (3-2) DFC 2 in stadsderby leidt tot vreugde-explosie

27 januari 2008 654x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dik verdiende zege (3-2) DFC 2 in stadsderby leidt tot vreugde-explosie

De eerste competitiewedstrijd van het tweede na de winterstop ging vanmiddag tegen ´aartsrivaal´ EBOH. DFC 2 begon, tegen de harde wind in, sterk aan de derby en zette EBOH meteen onder druk. Dit resulteerde nog niet in grote kansen maar een doelpunt hing wel in de lucht. Na een vloeiende aanval kreeg Martijn “Tinus” van der Waal de bal voor zijn voeten en kegelde die schitterend in het doel. De 1-0 voorsprong was dan ook meer dan verdiend.


Ondanks het goede spel ging het tweede toch met een 1-2 achterstand de rust in. Door twee fouten van keeper Ronald van Pelt scoorde EBOH uit het niets. De tweede helft begon DFC weer het doel van EBOH op te zoeken. Na een kwartiertje schoot gastspeler Marco Franken de bal hard en laag in de hoek. De keeper van EBOH maakte ook een fout waardoor de 2-2 op het bord stond.  


DFC rook nu winst. Even later schoot Robbie Korn hard de 3-2 binnen tegen zijn oude club. Daarna bleef het tweede keihard werken voor een goed resultaat. Toen de goed leidende scheidsrechter af floot was de vreugde bij DFC enorm en werd een feestje gevierd vanwege deze dikverdiende zege.


DFC2  speelde met: Ronald van Pelt, Erik Bouwens, Denny Haksteen, Jesper Bakker, Martijn “Tinus” van der Waal, Conan Wilhelmus, Tomas Nuijten,  Robbie Korn, Maarten Janssen, Marco Franken en Menno van Eijk . Wissels: Erasmus Makatini, Tijmen Bruning, Willem Opmeer.  Leiders: Johan “Opa” Mol, Jan van Pelt en Mark Noorlander.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com