DFC wint stormachtig oefenduel tegen stadgenoot GSC (3-2)

11 januari 2008 736x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint stormachtig oefenduel tegen stadgenoot GSC (3-2)

Onder bizarre weersomstandigheden – de wind kreeg met name voor rust af en toe stormachtige trekken – heeft DFC donderdagavond de oefenwedstrijd tegen stadgenoot GSC met 3-2 gewonnen. Bij rust stond het nog 1-1.


DFC, dat in het eerste bedrijf de wind mee had,  nam na zo´n tien minuten de leiding uit een vrije trap van Maarten Zilverschoon. GSC wist nog voor rust langszij te komen. In het tweede bedrijf liep DFC door treffers van Merijn van Groesen en Coskun Altintas naar een 3-1 voorsprong. Beide goals waren het product van goede aanvalsacties. GSC – getraind door DFC-coryfee Daaf Stok – kwam nog terug tot 3-2 maar was nimmer dreigend genoeg om DFC van de zege af te houden. Het duel werd uitstekend geleid door de Engelse Dordtenaar Kevin Greenacre.


*Zaterdag a.s. om 11.30 uur oefent DFC thuis tegen SC Emma zondag.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com