DFC verliest oefenduel tijdens trainingskamp in Gelderland (2-1)

3 januari 2008 495x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest oefenduel tijdens trainingskamp in Gelderland (2-1)

DFC heeft vanmiddag op het veld van OVC´85 in Oosterbeek het oefenduel tegen Moerkapelle met 1-2 verloren. Bij rust leidde DFC nog met 1-0 door een treffer van Davut Sahan (foto). Na de hervatting paste DFC diverse wissels toe.


Moerkapelle komt evenals DFC uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. De ploeg verblijft dit weekeinde net als DFC op trainingskamp in het Gelderse Doorwerth. ,,We zitten op hetzelfde complex´´, aldus Cees van Woerkom van DFC´s begeleidingscommissie.


De DFC-selectie vertrok gistermiddag naar Doorwerth. Gisteravond werd op het nabijgelegen sportcentrum Papendal een zaaltraining gehouden onder leiding van trainer Laurens Gerlich.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com