DFC speelt 2-2 gelijk tegen Dubbeldam-zo in pittig oefenduel

22 januari 2008 630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt 2-2 gelijk tegen Dubbeldam-zo in pittig oefenduel

In een stevige, pittige oefenwedstrijd deelde DFC dinsdagavond de punten met gast Dubbeldam-Zondag (2-2). Bij rust leidde DFC nog met 2-1. Dubbeldam speelt derde klas.


Het duel droeg geen echt vriendschappelijk karakter. Aan beide zijden vielen stevige acties te noteren. Daardoor kreeg de ontmoeting met name na rust een wat chaotisch karakter.


DFC nam de leiding via spits Maarten Zilverschoon. Dubbeldam wist langszij te komen maar nog voor rust nam DFC opnieuw een voorsprong, deze keer via Davut Sahan (2-1). Na de hervatting kwam Dubbeldam snel op 2-2. Niettemin kreeg DFC daarop diverse kansen opnieuw de leiding te nemen, maar in de afwerking ontbrak toen de scherpte. Dubbeldam kreeg via uitbraken ook diverse mogelijkheden op de winst, maar stuitte steeds op een uitstekende DFC-doelman Danny Peters (foto).


*A.s. zaterdagmiddag staat er voor DFC weer competitievoetbal op het programma. Om half drie wordt thuis aangetreden tegen Leerdam Sport´55 waartegen DFC op de openingsdag van de lopende competitie in Leerdam met 3-3 gelijkspeelde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com