DFC gelijk tegen SC Emma Zondag (3-3)*** DFC 2 klopt Emma Zondag2 met 4-2

12 januari 2008 980x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC gelijk tegen SC Emma Zondag (3-3)*** DFC 2 klopt Emma Zondag2 met 4-2

DFC en SC Emma Zondag deelden vanmiddag de punten in een oefenwedstrijd. Na een 2-2 ruststand eindigde het duel uiteindelijk in 3-3.


Pal na de aftrap nam SC Emma, dat in de vierde klasse zondag speelt, al de leiding. DFC kende daarna de pech dat de eigen spelers Marco van Woerkom en Davut Sahan bij een luchtactie elkaars hoofden raakten. Marco moest even naar het ziekenhuis om een hoofdwond te laten dichtlijmen. Davut kreeg van verzorger Hans van den Berg een ijsbehandeling rond het linkeroog en kon na dik een kwartier de wedstrijd hervatten.


Na zo´n 25 minuten kwam DFC langszij toen Merijn van Groesen knap voorbereidend werk van Maarten Zilverschoon koel afrondde. Drie minuten later gaf de DFC-verdediging te veel ruimte weg zodat SC Emma opnieuw kon toeslaan (1-2). In de 38ste minuut duwde Robin Ramesar uit een van de gevaarlijke DFC-corners andermaal de gelijkmaker tegen het net (2-2). Na de hervatting verzuimde DFC uit te lopen ondanks enkele riante mogelijkheden. Dat kende bijna fatale gevolgen want vijf minuten voor tijd kreeg SC Emma weer ruimte en kwam het koppend voor de derde keer op voorsprong (2-3). In de allerlaatste minuut bekroonde DFC-spits Maarten Zilverschoon zijn sterke optreden met de dik verdiende gelijkmaker na een fraaie solo-actie: 3-3.


**DFC 2 oefende tegelijkertijd tegen SC Emma Zondag 2. DFC won met 4-2 na een 1-0 voorsprong bij rust. De zege was dik verdiend. Bij DFC traden enkele jeugdspelers van A1 aan (Sabit Kayhan en Firat Kaynar). Beiden hadden een stevige inbreng in de overwinning. De DFC-goals kwamen op naam van Sabit Kayhan (2x), Erasmus Makatini en Robbie Korn.


BIJGAAND BEELDEN VAN BEIDE WEDSTRIJDEN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com