DFC – LEERDAM SPORT (4): Pupil van de Week ziet heel veel blijde gezichten

26 januari 2008 1583x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEERDAM SPORT (4): Pupil van de Week ziet heel veel blijde gezichten

Pupil Winston van de Graaf (6) was vandaag Pupil van de Week bij DFC – Leerdam Sport´55. Lachebekje Winston, die in DFC F4 speelt, zag zijn ´helden´ met 4-0 triomferen. Het was DFC´s vijfde zege op rij en de zevende achtereenvolgende keer dat de ploeg van trainer Laurens Gerlich ongeslagen bleef. Winston trof zodoende na afloop alleen maar blijde gezichten aan in de DFC-kleedkamer.


Zoals gebruikelijk  woonde de Pupil van de Week vooraf de lunchbespreking van DFC bij. Daarna mocht hij met de selectie op de teamfoto en nam hij deel aan de warming-up. Tussen DFC´s spits Maarten Zilverschoon en de scheidsrechter in, betrad hij kort voor half drie de wedstrijdarena om te toss bij te wonen, nog even op de foto te gaan met arbiter, grensrechters en aanvoerders en vervolgens de symbolische aftrap te verrichten.


Tijdens de wedstrijd beleefde Winston in de DFC dug-out tal van plezierige momenten, vooral met het scorebord. Na afloop ontving hij de gebruikelijke van de handtekeningen van spelers en begeleiders voorziene wedstrijdbal. Op Winstons verzoek werd die uitgereikt ´door nummer 7 van DFC´ en dat is middenvelder Merijn van Groesen. Van de scheidsrechter kreeg de pupil ook nog de toss-munt aangeboden om vervolgens in opperbeste stemming met zijn vader naar huis te gaan ´om de hondjes uit te laten´.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com