DARTS (3): Ook bij damestoernooi een verrassende winnares

12 januari 2008 513x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DARTS (3): Ook bij damestoernooi een verrassende winnares

Het damestoernooi leverde eveneens een verrassende winnaar op. Henny Peters – de echtgenote van jeugdbestuurder Gerard en de moeder van de DFC-keepers Danny en Michael – pakte de titel. De ´multi-sportieve´ Sandra Verstegen werd tweede, op de derde plaats gevolgd door Marcel Baars´ vriendin Sandra Walgers.


**De toernooi-organisatie (Rens Vuik, Robert Langevoort en Jan Pluijmert) kan terugzien op een geslaagd en vlot verlopen evenement mede dankzij de uitstekende wedstrijdbanen die beschikbaar waren gesteld door het bedrijf Embassy Sport uit Naaldwijk. Het drietal verdient een dikke pluim. Voorts ook dank aan de andere sponsors, te weten Sip van Egmond, Van Gelderen BVG en de Klaverjas Commissie DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com