Dank-mail leiders en spelers na geslaagd en gezellig trainingskamp

11 januari 2008 672x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dank-mail leiders en spelers na geslaagd en gezellig trainingskamp

Het Trainingskamp dat DFC afgelopen weekeinde voor zijn selectie hield in Gelderland, is zoals bekend weer een groot succes geworden. En dat was niet alleen aan de uitstekende organisatie te danken.


Cees van Woerkom en Geug Leendertse (foto) van de Begeleidingscommissie DFC 1 en trainer Laurens Gerlich zeggen dat het evenement mede door de inzet van diverse vrijwilligers buitengewoon geslaagd is verlopen. Het drietal in een e-mail aan de website: ,,Namens spelers en leiders bedanken wij Arie Evers, Bob Bot , Fred Eland , good-old Hans van den Berg, Peter Geijp en autoverhuurder Van Gent voor hun vrijwillige en financiële bijdrage aan ons trainingskamp. Hun medewerking heeft zeker bijgedragen dat het weekend buitengewoon geslaagd en gezellig was´´. Was getekend: Cees, Geug en Laurens.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com