CARNAVAL (2): Zaterdag Nar Veure Bal – Familie Carnaval DFC a.s. zondag

3 januari 2008 2074x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CARNAVAL (2): Zaterdag Nar Veure Bal – Familie Carnaval DFC a.s. zondag

Komende zaterdagavond 19 januari wordt weer het traditionele Nar Veure Bal gehouden. Een dag later (zondagmiddag 20 januari) staat het DFC Familie Carnaval op de agenda. Beide evenementen vinden plaats in het clubgebouw, waar gisteravond druk werd gewerkt aan de inrichting van de feestzaal.


Op zaterdag 2 februari – tijdens het officiële carnavalsweekeinde dus – organiseert Nar Veure samen met De Schenkeltrappers (EBOH) het traditionele Narretrappersbal.


Bestuur en de hofhouding van Nar Veure hopen iedereen in blakende gezondheid te mogen begroeten. ,,Laten we er in ieder geval met zijn allen voor zorgen dat 2008 een carnavalesk topjaar wordt, dan volgt de rest van zelf wel. Pluk de dag en laat nog wat hangen voor morgen!´´, aldus Fred Rackwitz namens het gilde.


Voor meer informatie over al deze evenementen, klik op de link Bekijk de Foto´s en lees een en ander op de posters. Of ga naar: www.narveure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com