CARNAVAL (1): Feestzaal ingericht door enthousiaste vrijwilligers

18 januari 2008 545x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CARNAVAL (1): Feestzaal ingericht door enthousiaste vrijwilligers

Hoewel 2008 nog maar net is begonnen, is DFC´s carnavalsgilde Nar Veure  al in de ban van het naderende carnaval. Dat valt officieel dit jaar erg vroeg – het eerste weekeinde van februari.


Maar al ruim daarvoor staat DFC in het teken van carnaval. Zo wordt zaterdagavond in DFC´s sportzaal het Nar Veure Bal gehouden en een dag later het DFC Familie Carnaval. Zie hiervoor het onderwerp ´Carnaval(2)´ op deze site.


Gisteravond (donderdag) waren de vele vrijwilligers van Nar Veure al druk in de weer met de inrichting van de feestzaal. Met ongekend enthousiasme werden panelen geplaatst, de Nar Veure Saloon ingericht en ook een bord met de namen van de diverse sponsors opgehangen. Het altijd zware karwei verliep uitstekend. Maar wat wil je ook met zulke enthousiaste en kwaliteitsvolle vrijwilligers.


Wie alvast een kijkje wil nemen in de feestzaal, klikt op ´Bekijk de foto´s ´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com