Beeldimpressie van ´fantastisch´ trainingsweekend DFC-selectie in Gelderland

7 januari 2008 1783x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beeldimpressie van ´fantastisch´ trainingsweekend DFC-selectie in Gelderland

DFC is weer helemaal klaar voor de tweede seizoenshelft. De ploeg die bezig is aan een sterke periode, verschafte zich afgelopen weekend extra energie en inspiratie met een driedaags trainingskamp in Gelderland. Uitvalsbasis was evenals vorig jaar de jeugdherberg in Doorwerth. Vrijdagavond werd getraind in het vermaarde sportcentrum Papendal met voorzieningen waarvan menig selectiespeler watertandde.


Cees van Woerkom van de begeleidingscommissie: ,,Het was weer een fantastisch weekend waar veel gelachen is. Namens de begeleiding wil ik de jongens bedanken voor de leuke bijeenkomst. Voor mij is extra duidelijk geworden dat dit een heel hechte groep is waarin iedereen voor elkaar gaat´´. Tijdens de sessie maakte selectiespeler Davey Bommel bekend dat hij vader wordt.  ,,En dat werd met veel gejuich en drank door de jongens ontvangen´´, aldus Cees van Woerkom.


Vanavond (dinsdag) is er weer een gewone training voor de selectie. Komende donderdagavond wordt de training vervangen door een oefenwedstrijd thuis tegen GSC, aanvang half acht. Zaterdagmorgen oefent DFC opnieuw. Dan is om half twaalf ´s morgens SC Emma Zondag te gast. Het aanvangstijdstip is zo vroeg vanwege het DFC Darts Toernooi dat ook zaterdag plaatsvindt.


DFC hervat de competitie op zaterdag 19 januari met een uitwedstrijd (inhaal) tegen Groot Ammers. Een week later komt Leerdam Sport´55 naar het DFC-complex.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com