Website-enquête: Meerderheid verwacht dat Oranje snel sneuvelt op het EK

22 december 2007 638x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête: Meerderheid verwacht dat Oranje snel sneuvelt op het EK

Nederland is nogal pessimistisch over het optreden van Oranje tijdens het komende EK in Zwitserland / Oostenrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de enquête die de voorbije weken op deze website stond. In totaal brachten 190 website-bezoekers hun stem uit. Van hen verwacht 60 procent dat Nederland al in de groepsfase sneuvelt gezien de zware tegenstand.


De stelling luidde: Nederland begint het EK van 2008 in de Poule des Doods. Tegenstanders in de groepsfase zijn wereldkampioen Italië, Frankrijk en Roemenië. Wat zijn volgens U de kansen van Oranje in deze gevreesde groep? De uitslag:


60 procent (114 stemmen):  Nederland wordt 3de of 4de en plaatst zich dus niet voor de kwartfinales.


24,7 procent (47x): Oranje wordt tweede in de groep.


15,3 procent (29x): Nederland eindigt bovenaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com