Verlies voor DFC A1 in bekertoernooi***Fraaie zege DFC D1

15 december 2007 577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verlies voor DFC A1 in bekertoernooi***Fraaie zege DFC D1

DFC A1 is in de bekercompetitie als derde geëindigd in zijn poule. Groepswinnaar werd FC Dordrecht A1 dat vandaag uithaalde bij Sliedrecht A1 (1-7). DFC legde het vanmiddag af bij ASWH A1 dat een divisie hoger speelt en duidelijk een maatje te groot was.


Na een 2-0 ruststand zegevierden de Ambachters uiteindelijk met 5-0.Toch vond DFC-trainer Frank Zwakhals dat ASWH wel erg eenvoudig aan de overwinning was gekomen: ,,We hebben vier goals wel heel erg makkelijk weggegeven´´.


Eindstand in de bekerpoule: 1 FC Dordrecht A1 3-9, 2 ASWH 3-6, 3 DFC 3-3, 4 Sliedrecht 3-0.


**DFC D1 won vanmorgen voor de competitie met 1-3 bij Sleeuwijk D1 na een 0-1 ruststand. Voor DFC doelpuntten Danny Jongeneel, Mo Haddad en Tim Huijbens. ,,Er werd uitstekend gevoetbald. Het was naar mijn mening onze beste wedstrijd tot nu toe dit seizoen´´, aldus teambegeleider Patrick van de Wetering van DFC D1.

Gesloten voor reacties