UNITAS – DFC 1-6 (3): Laurens Gerlich stapt ´met goed gevoel ´winterstop in

16 december 2007 1441x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor UNITAS – DFC 1-6 (3): Laurens Gerlich stapt ´met goed gevoel ´winterstop in

Laurens Gerlich noemde de 1-6 overwinning zaterdag bij Unitas ´niet eens geflatteerd´. De trainer van DFC kon daarin geen ongelijk worden gegeven. Kansen waren er in overvloed en vooral de spitsen Coskun Altinas en Davut Sahan waren twee plaaggeesten voor de thuisclub. Met iets meer finesse was in Gorinchem zelfs een score in de dubbele cijfers mogelijk geweest. Met andere woorden DFC verkeert in de vierde klasse C op het ogenblik in een meer dan uitstekende doen.


Zes competitie- wedstrijden zijn de rood-witten nu op rij ongeslagen. “Wij gaan dan ook met een goed gevoel de winterstop in,” aldus Gerlich. “Maar we moeten ook niet te optimistisch worden,” vindt de trainer van DFC. “Belangrijk is dat wij nu in twee perioden lekker kunnen meedraaien. Tegen Unitas zijn er weer drie punten bijgekomen en dus zitten wij aardig op de rit.”


Zo gemakkelijk als DFC in Gorinchem zegevierde was van tevoren niet verwacht. “Na de 0-3 direct na rust was het allemaal gauw bekeken,” analyseerde Gerlich. “Daarna werden wij bij vlagen een beetje onrustig in ons spel.” Niettemin kon dat een fikse oorvijg voor Unitas niet voorkomen. De 1-6 was de tweede monsterscore van DFC in het huidige seizoen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com