Ronald van Pelt – keeper en captain – viert vandaag 40ste verjaardag

19 december 2007 1595x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ronald van Pelt – keeper en captain – viert vandaag 40ste verjaardag

Een van de markante actieve leden van DFC is vandaag jarig. Ronald van Pelt, doelman van DFC 2, voegde vandaag een kruisje toe aan zijn leeftijd. De jaarmeter staat nu op 40.


In het seizoen 05-06 verdedigde Ronald nog het doel van DFC 1-zaterdag. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen als betrouwbare sluitpost van het tweede. Als aanvoerder houdt hij de ´jonkies´ – indien nodig – in toom; als captain/keeper is hij tevens de organisator van de achterhoede.


Ook in het kader is Ronald actief. Hij begeleidt elke zaterdagmorgen het team F-pupillen waarin zijn zoontje Marco speelt. Dat betekent soms lange zaterdagen: om acht uur ´s morgens al op stap met de pupillen en ´s middags vanaf half drie nog een potje met het eigen elftal.


Maar ook op die drukke zaterdagen blijft Ronald een aimabel gezelligheidsmens, zoals uit bijgaande – als hommage bedoelde – foto´s overduidelijk blijkt.


Ronald, namens de website en al je andere DFC-vrienden, van harte gefeliciteerd! (fvd)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com