LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst de Pee blijft aan de leiding

19 december 2007 710x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst de Pee blijft aan de leiding

Ook na twaalf wedstrijden gaat verdediger Ernst de Pee nog steeds aan de leiding in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee voor de beste DFC-speler van het seizoen. Het verschil met de nummer twee van de ranglijst, doelman Danny Peters, is echter te verwaarlozen. Derde is Dennis Raaymakers, die een treetje op de ladder daalde.


Met een gemiddelde van 6.68 bevindt Maarten Zilverschoon zich eveneens nog in een kansrijke positie. De top 5 van de algemene rangschikking wordt gecompleteerd door Marco van Woerkom. Davut Sahan maakte de grootste progressie in een maand tijd door van de elfde naar een zevende plaats op te schuiven.  


De tussenstand om de Lambert Janssen Wisseltrofee geeft overigens op bijna de helft van de competitie nog alle reden tot speculaties. Jeroen Kleinhuis is een sterke runner-up. De laatste man van DFC zit nog in de wachtkamer, omdat hij nog net geen 75% van het aantal wedstrijden heeft gespeeld. Het is één van de criteria om voor de Lambert Janssen Wisseltrofee in aanmerking te komen.


Klik voor de complete tussenstand op de onderstaande  link ´Bekijk de foto´s´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com