LAMBERT JANSSEN TROFEE: Davut Sahan (3 goals – 2 assists) speler van de week

17 december 2007 1692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Davut Sahan (3 goals – 2 assists) speler van de week

Davut Sahan is door de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee in de laatste wedstrijd voor de winterstop gekozen tot speler van de week. “Met zijn drie doelpunten en twee assists had hij zaterdagmiddag een heel belangrijk aandeel in de overwinning bij Unitas,” licht juryvoorzitter Peter de Roo de keuze toe.


De rapporteurs waren overigens over de gehele linie uitermate te spreken over de beleving en het spelplezier van DFC in Gorinchem. Alle spelers kregen dan ook zonder enige uitzondering een dikke voldoende. In het bijzonder honoreerde de jury de verdediging onder leiding van Jeroen Kleinhuis en het spitsenduo Davut Sahan en Coskun Altintas.


Op 19 januari 2008 wordt in de uitwedstrijd bij Groot Ammers voor het eerst weer een nieuwe man of the match  gekozen. De competitie wordt dan in de vierde klasse C na de winterstop voortgezet met een inhaalprogramma.


**Later deze week verschijnt op deze site het algemeen klassement in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee na 12 competitiewedstrijden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com