Knap gelijkspel DFC 2 (2-2); derde verliest kansloos

1 december 2007 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Knap gelijkspel DFC 2 (2-2); derde verliest kansloos

Na vier weken stilte mocht DFC 2 vandaag weer eens aan de bal voor de competitie. Er restten voor aanvang nog drie wedstrijden voor de winterstop, en  die gaan uitgerekend tegen de drie koplopers. Een zware reeks dus.


De eerste confrontatie met de top-drie ging vanmiddag thuis tegen De Zwerver 3. Het werd verdienstelijk 2-2. Met de harde wind en zon tegen had het tweede het de eerste helft heel erg moeilijk. Met veel kunst- en vliegwerk werd de 0-0 lang op het bord gehouden. Na een half uur kwam dan toch de verdiende voorsprong van De Zwerver. Maar tien minuten later werd het uit de eerste aanval van DFC zowaar 1-1. Conan Vorster schoot binnen.


Na de rust, en met de wind in de rug, kwam DFC er meer uit. Dit resulteerde in de 2-1 door de net ingevallen Maurice Kalis, die een vlotte aanval knap afrondde. Toch kreeg De Zwerver wat meer kansen en golfde het spel op en neer. Aan voetballen kwamen beide ploegen uiteindelijk niet meer toe; er werd geknokt voor elke meter. Vlak nadat DFC 2 de kans had om de overwinning veilig te stellen had laten liggen, scoorde De Zwerver de 2-2.


Bij DFC 2 speelden: Ronald van Pelt, Erik Bouwens, Tymen Brunning, Danny Haksteen, Tomas Nuyten, Conan Vorster, Maarten Janssen, Jesper Bakker, Robbie Korn, “Tinus” van der Waal, Willem Opmeer. Wissel: Maurice Kalis. Trainer:  “Opa” Mol. Begeleider: Jan van Pelt. Bijzonderheid:  Voor rust raakte Peter “Jensen” Heysman weer geblesseerd. Waarschijnlijk is zijn middenvoetsbeentje  opnieuw gebroken.**DFC 3 verloor vandaag thuis met 4-7 van Rijsoord 7. Bij rust stond DFC al op een kansloze achterstand van 1-6. Na de pauze liep het bij DFC wat beter. De DFC-goals kwamen op naam van Wessel Sleeking (2x) en Alex Hoogvliet (2x).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com