JEUGD: DFC A2 sluit najaarscompetitie af met ruime zege**A1 en C1 afgelast

1 december 2007 600x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A2 sluit najaarscompetitie af met ruime zege**A1 en C1 afgelast

DFC A2 sloot vanmiddag de zg. najaarscompetitie thuis af met een 4-1 overwinning op ASWH A4. Bij rust leidde DFC al met 3-0.


Het was een terechte zege. De goals van DFC kwamen op naam van aanvoerder Rick van Hemert (2x), Wilson Andre Dongo en Mo Dalyan. Ricks tweede en DFC´s vierde treffer was de allermooiste – een schitterende lob over de kansloze ASWH-doelman heen.


DFC A2 sloot de najaarscompetitie met dit resultaat af met 18 winstpünten uit tien wedstrijden. Er werd 6 keer gewonnen en 4 keer verloren. Volgende week begint DFC A2 alweer aan de voorjaarscompetitie met een uitbeurt bij Sliedrecht A2.


Basis DFC A2: Rambo Tekin, Wilson Andre Dongo, Davey van der Hoek, Davey Bakker, Mervey Longo, Leon Raaymakers, Ciftci, Rick van Hemert, Shaba Ighodaro, Matthijs Jongeneel, Mo Dalyan, Rowan Sedoc, Firat Kaynar.


**In de hoofdklasse B van de A-junioren werden vanmiddag slechts twee wedstrijden gespeeld. Uno Animo A1 won thuis met  4-1 van SAB A1 en Wieldrecht verloor thuis van RKDVC (1-3) dat daarmee de leiding overnam van Oranje Wit.  Theole won thuis met 6-1 van hekkensluiter Oosterhout. De overige wedstrijden waaronder Pelikaan – DFC, werden afgelast.


Stand: RKDVC 12-27, Oranje Wit 11-26, Dongen 11-22, Theole 12-21, VVGZ 9-17, DFC 10-16, Wieldrecht 12-14, SAB 12-12, RKTVV 10-10, Pelikaan 10-10, Uno Animo 12-9, Oosterhout 11-2.


**DFC C1 zag zijn uitwedstrijd bij Asperen C1 eveneens afgelast worden.


**De D1-pupillen van DFC versloegen vanmorgen gast Streefkerk D1 met 8-0. Voor DFC scoorden Mo Haddad (2x), Benjamin Amraoui (2x), Danny Jongeneel (2x), Jordi Boogert en Jordi Balder.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com