FEEST SINT & JEUGD (2): Boeven gooiden bijna roet in het eten

1 december 2007 497x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FEEST SINT & JEUGD (2): Boeven gooiden bijna roet in het eten

Even zag het er zaterdagmiddag naar uit dat het Sinterklaas-bezoek aan de allerjongste DFC-jeugd met een kater zou eindigen. Terwijl de jeugd wat zenuwachtig op de komst van de Sint wachtte, drong het trieste nieuws de sportzaal binnen dat de pakjeszak van Sint en zijn Pieten was verdwenen. Bovendien miste de goedheiligman ook nog wat persoonlijke attributen zoals zijn staf.


Sint, Pieten en kids begonnen aan een spannende speurtocht. Uiteindelijk wisten ze de twee boeven te vangen die zich de cadeautjes hadden toegeëigend. Het in boevenpakken gestoken tweetal werd aan elkaar vastgebonden en onder toezicht van enkele kids in een hoekje van de zaal vastgehouden in afwachting van hun berechting. Toen de pakjeszakken en de attributen van de Sint terecht waren, kon de berechting van het duo beginnen. Blij dat de verdwenen goederen weer boven water waren gekomen, besloot de uit Sint, Pieten en de kinderen bestaande rechtbank de boeven mild te straffen. Ze kregen een taakstraf: het schoon bezemen van de sportzaal na afloop. Ook moesten ze persoonlijke de gestolen Sint-geschenkjes  bij de uitgang van de zaal aan de bijna gedupeerde kinderen uitreiken.  En zo kwam alles weer goed.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com