FEEST SINT & JEUGD (1): Sfeervol maar ook onverwacht spannend middagje..

1 december 2007 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FEEST SINT & JEUGD (1): Sfeervol maar ook onverwacht spannend middagje..

DFC´s sportzaal was zaterdagmiddag speciaal voor de jongste DFC-jeugd (pupillen, kabouters) even omgetoverd tot de residentie van Sinterklaas. Het werd een gezellig, sfeervol maar ook zeer onverwacht spannend middagje. Voordat de Sint binnentrad waren er evenals vorig jaar  weer diverse knutselactiviteiten voor de kinderen. Zoals het maken van pietenmutsen en het versieren van taaipoppen.  Sint constateerde tot zij vreugde dat de zaal vrijwel vol zat met jeugdige DFC-spelertjes, die in de meeste gevallen vergezeld waren van hun (groot)ouders.


Ook dit jaar riep de goedheiligman diverse kinderen en zelfs hele F-pupillenteams naar voren.  Hij hoorde hun sportieve prestaties en vorderingen aan en gaf hier en daar ook een wijze raad. Voordat de Sint vertrok konden de kinderen apart of met hun ouders met de Sint op de foto te gaan.


Voor alle aanwezige spelertjes was er vanzelfsprekend ook snoep- en strooigoed. Even zag het er naar uit dat ze van deze lekkernij verstoken zouden blijven, want enkele boeven bleken de cadeautjes van de Sint en ook nog eens enkele van diens attributen te hebben ontvreemd. Zie daarover verder op deze site.


 Voor de uitstekende muzikale omlijsting van het feest zorgt DFC´s vermaarde hofkapel Bar Gebeure, deze keer weer in de rol van PepernotenBende of Zwartepieten Kapel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com