DFC´s Wintermagazine valt deze week bij de leden in de brievenbus

17 december 2007 1671x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s Wintermagazine valt deze week bij de leden in de brievenbus

Tussen de kerst- en nieuwjaarspost belandt deze week via de reguliere post ook de wintereditie van het Clubnieuws DFC bij de leden in de brievenbus.


In het zg. Wintermagazine wordt onder meer aandacht besteed aan hofkapel Bar Gebeure die 30 jaar bestaat en aan DFC´s carnavalsgilde Nar Veure dat volgende maand weer diverse bijeenkomsten organiseert. Verder twee pagina´s Tableau de la Troupe, een fotocollage van alle DFC-teams van dit seizoen. In Het Interview staat deze keer selectiespeler Ernst de Pee (19) centraal. Voor de rubriek ´Don Fredo Dineert met…´ schoven de A1-spelers Michael Nieboer en Marvin Hooplot aan de eettafel bij de Don.


Voorts bevat het Wintermagazine een fotopagina over de recente Clubreünie plus diverse nieuwspagina´s waarop onder meer valt te lezen dat de bekende Dordtse kunstenaar Bouke Ylstra de omslag ontwerpt van het jubileumboek DFC 125 dat volgend jaar verschijnt.


Aan het Wintermagazine is het DFC Nieuws als insteek bijgevoegd.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com