Website-enquête DFC: Dick Jol is de beste scheidsrechter

2 november 2007 568x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête DFC: Dick Jol is de beste scheidsrechter

Dick Jol (51) is volgens de bezoekers van de website van DFC dé scheidsrechter van Nederland. Zoals gebrukelijk enquêteert de website van DFC regelmatrig allerlei voetbalkwesties. De afgelopen tien dagen draaide die om de beste scheidsrechter van Nederland. Totaal 130 site-bezoekers brachten eenmalig hun stem uit op de stelling.


 Die luidde: Scheidsrechter Dick Jol (51 jaar – debuut in 1991) trok zondag jl. zijn 1000ste gele kaart. Recordhouder is overigens nog altijd Jols actieve generatiegenoot Roelof Luinge (52) met ruim 1350 boekingen. Wie van de twee is volgens U de beste arbiter van NL? De uitslag:


90 stemmen (69,2 procent): Dick Jol.


26 stemmen (20 procent): Geen van beiden.


14 stemmen (10,8 procent): Roelof Luinge.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com