Vroege Sint-cadeautjes uit Spanje voor Marvin Hooplot en Michael Nieboer

27 november 2007 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vroege Sint-cadeautjes uit Spanje voor Marvin Hooplot en Michael Nieboer

Hoewel Sinterklaas pas donderdag de junioren en senioren van DFC bezoekt tijdens de trainingsavond, ontvingen de A-jeugdspelers Marvin Hooplot en Michael Nieboer dinsdagavond al een cadeautje uit Spanje. Niet per stoomboot maar gewoon per vliegtuig. En ook niet uit handen van Sinterklaas maar uit die van de in DFC-kringen inmiddels niet onbekende Don Fredo.


Die interviewde dinsdagavond in het uitstekende eetcafé / restaurant De Dulle Griet aan de Nieuwstraat in Dordrecht (jawel op nog geen honderd meter van het Sinterklaas-huis) Marvin en Michael voor de wintereditie van het Clubnieuws DFC. Die verschijnt medio december.


Enkele weken geleden miste spits en goalgetter Marvin Hooplot een belangrijke uitwedstrijd van zijn DFC A1 bij Dongen A1. De reden: hij had zich verslapen. Toen Marvin weer bij de les was, belde hij onmiddellijk zijn trainer Frank Zwakhals. Maar toen was het al te laat. Blijf maar lekker thuis, oordeelde Frank streng. Om te voorkomen dat Marvin opnieuw te lang onder de dekens blijft liggen, bood Don Fredo hem een heuse wekker van FC Barcelona aan. ,,Met zo´n wekker zijn onder anderen ook Messi, Bojan en Iniesta ´groot´ geworden. Dus dat lijkt me een uitstekend middel om nieuwe verslaap-problemen te voorkomen´´ , aldus Don Fredo.


Namens de Sint had hij ook nog twee kleine cadeautjes meegenomen uit Spanje: polsbandjes van FC Barcelona met de naam Ronaldinho inclusief nummer 10 voor Marvin en Messi (19) voor Michael. Michael en Marvin, die in hun examenjaar vwo zitten en volgend jaar hun studie aan een universiteit willen voortzetten,  toonden zich zeer verguld met de geschenkjes. Ze beraden zich nog of ze die tijdens de training of  tijdens de competitiewedstrijd van zaterdag bij Pelikaan A1 als mascottes zullen dragen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com