Soos geniet van kwaliteitsmosselen***In april excursie naar Brugge

29 november 2007 684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Soos geniet van kwaliteitsmosselen***In april excursie naar Brugge

De sociëteit Good-Old DFC, beter bekend als ´De Soos´, hield onlangs een geslaagde mosselmiddag. De aanwezige leden genoten volgens soosbestuurder Ger Loeve volop.


Er kwam een partij van 40 kilo kwaliteitsmosselen op tafel, beschikbaar gesteld door Koelewijn´s Visspecialiteiten (Winkelcentrum Sterrenburg). Koelewijn is ook adverteerder in het Clubnieuws DFC.


Evenals vorig seizoen toen een bezoek werd gebracht aan de Agio-sigarenfabrieken in onder meer België, trekt de soos ook in het nieuwe seizoen een dagje over de landsgrens. Op 10 april reist het gezelschap per luxe-touringcar naar het Vlaamse Brugge. Op het programma staan een vaartocht door historisch Brugge en een bezoek aan België´s oudste brouwerij De Halve Maan. Het is de enige nog draaiende familiebrouwerij in de Brugse binnenstad.


De ongetwijfeld even drukke als gezellige dag wordt afgesloten met een Brugs Buffet. Inschrijven c.q. sparen voor deze excursie kan bij soos-coördinator Ger Loeve.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com