Sint onderhield zich uitgebreid met D-pupillen en ´opent´pakjesfeest

20 november 2007 1963x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sint onderhield zich uitgebreid met D-pupillen en ´opent´pakjesfeest

Sinterklaas begon donderdagavond aan zijn tweedaags bezoek aan DFC. Op de vooravond onderhield hij zich met de D-pupillen van DFC, van wie er diversen een persoonlijk onderhoud kregen. Snoep en cadeautjes ontbraken vanzelfsprekend niet.


Menige pupil bleek ook best bereid een verjaarsliedje te zingen voor de goedgemijterde goedheiligman en zijn brave maar af en toe ook wat ondeugende zwartepieten. Na het vertrek van de Sint begon de pakjesavond. Iedere aanwezige pupil kreeg een geschenkje met een door andere sportvrienden gemaakt en door de Sint persoonlijk goedgekeurd rijm.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com