Nestor van het Jaar Sinterklaas ontving heel wat e-mails van DFC-trainers…

30 november 2007 2623x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nestor van het Jaar Sinterklaas ontving heel wat e-mails van DFC-trainers…

Na De Pupil van de Week kent DFC sinds enige jaren ook De Nestor van het Jaar. En dat is niemand minder dan Sinterklaas van wie wordt gefluisterd dat hij vele malen ouder is dan DFC dat volgend jaar 125 wordt.


Sint is zodoende wat minder mobiel dan een pupil, zodat ´zijn programma´ enigszins werd bijgesteld. In elk geval kon hij zich donderdagavond breed vermaken met de selectie en hadden ook spelers van DFC 2 en de A-junioren een vocale huldeblijk aan de goedheiligman in petto. Voor diverse spelers had Sint nog een persoonlijke boodschap, kennelijk per e-mail  ingegeven door hun respectievelijke trainers. Want Sint blijkt sinds enige tijd ook over de modernste communicatiemiddelen te beschikken en bezoekt hij vrijwel dagelijks de website van DFC. Daardoor mag hij ook een heel bijzondere (DFC-) Nestor worden genoemd.


Zoals ook gebruikelijk bij de Pupil van de Week mocht Sint, die onthulde dat zijn twee voornaam Hendricus luidt, na afloop in de bestuurskamer van DFC op de staatsiefoto. Met zijn immer vrolijke Pieten Sandra en Marja. En met wedstrijdbal maar zonder DFC-vaantje. Dat laatste houdt de goedheiligman nog tegoed. Gefluisterd wordt dat het binnenkort naar Madrid wordt gebracht…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com