NAR VEURE (2): Gilde installeert Ronald Blokland als Prins Krommediek XVIII

25 november 2007 753x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NAR VEURE (2): Gilde installeert Ronald Blokland als Prins Krommediek XVIII

Nar Veure beschikt in het nieuwe seizoen tot veler verrassing over twee nieuwe hofdames, die prins en opper vergezellen. Het zijn Roxanne van Berkel en Tamara Schreuder.


Roxanna is al jaren een echte carnavalsvierder,  met ervaring bij de Merwekrabbers-jeugd en blaaskapel Altijd Wat. Ook bij haar collega Tamara, die een kapster-opleiding volgt,  zit het carnaval in het bloed. Ze kan ook nog een aardig stukje drummen en trommelen.
Het officiële gedeelte werd zoals gebruikelijk afgerond met de bekendmaking van de (nieuwe) prins van Nar Veure oftewel Prins Krommediek XVIII. In een pikdonkere saloon werd het even stil en; wie oh wie zal er tevoorschijn komen? Dat bleek uiteindelijk evenals vorig jaar Ronald Blokland te zijn. Ronald is bekend van zijn bedrijf Signs & Promotionals, maar is ook een buitengewoon gewaardeerd lid van Nar Veure´s vermaarde hofkapel  Bar Gebeure.Prins Ronald en Opper Bert, die vorig jaar zeer succesvol waren, zullen dus ook dit carnavalsseizoen  als  de zg. ´podium-tijgers´van Nar Veure fungeren. Op de klanken van hofkapel Bar Gebeure werden vervolgens alle genoemde mensen officieel geïnstalleerd. Het bleef nog lang onrustig in Nar Veure City… www.narveure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com